TGRT BELGESEL


TGRT HABER

hastane_randevu.jpeg

GEMİÇ KÖYÜ SAYFASI

15 Şubat 2014 Cumartesi

LİDER ÜLKE OLACAĞIZ


LİDER ÜLKE OLABİLMEK
15 Şubat 2014, Cumartesi Saat:19:47
Dünya üzerinde söz sahibi olmuş, yüce Türk Milletinin mensubuyum. TÜRK, belli başlı en-az 16 devlet kurmuş, lider bir ırkın adıdır. Türkçe konuşsun ya da konuşmasın, Müslüman olsun ya da olmasın, Türkiye'de yaşasın ya da yaşamasın, kendisine TÜRK denilen her fert benim soydaşımdır. Dedem kim? Geçmişimde ne olaylar var? Bunların hiçbiri umurumda değil. Türkçe konuşuyorum. Müslümanım. Bu topraklarda Türkçe konuşmayan, müslüman da olmayan her vatandaşımı kendi soydaşımmış gibi seviyorum. Türkiye dışında ise: -Ben Türk'üm diyebilen herkesi bağrıma basacak kadar geniş bir yüreğim var. Türk milleti, her zaman önder olmuştur. Adil olmuştur.İsmini gururla haykırdığım Yüce Türk Milletini, 16 tane imparatorluk kurmuş, daha yüzyıl önce bu dünyayı, adaletle yönetmiş bir milletin fertleriyiz. Biz sadece Allah'a kulluk eden bir inanca sahibiz. 100 yıldan bu yana güya dünyaya hakimi olan adaletsiz karma bir devlet, terörü azdırmaktadır. Çoğu gitti, azı kaldı. 17. Türk Devleti, yine dünyayı yönetecektir. İnanmayanlara sadece acımaktayım. Onlara Türk Tarihini okumalarını tavsiye ediyorum. 1911 yılından sonra olanlar oldu. Topraklar kaybedildi. En önemlisi canlar kaybedildi.

Eğer Mustafa Kemal Paşa olmasaydı. Şimdi vatansız bir millet olacaktık. Şimdi 2014 yılındayız. Herşey su yoluna akacaktır. Başımızdaki dirayetli insanlar ve ona inanan seçmenler var oldukça,, Dünya liderliği hayal değildir. Dedelerimiz, babalarımız ve bizler çok zahmet çektik. Bundan böyle çocuklarımız rahat yaşayacaklardır. Bu teselli bize yeter de artar bile...
Türk Milleti asal bir ırktır. Hatta tarihin her zamanında diğer kavimlere liderlik etmiştir. Başka milletlere de örnek olmuştur.. Türkiye'de Türk'ler yaşar.Bir de Türkleri sevenler. Başka ülkelerde de bu böyledir. Almanya'da yaşayan herkes, Alman; İngiltere'dekiler, İngiliz; Fransa'dakiler, Fransız'dır. Gelişmiş ülkelerde zaten ayırımcılık yoktur. Bizde de olamaz. Bu ülkede yaşayan ve kendisini Türk kabul etmeyen tüm vatandaşlarımızın başımızın üzerinde yeri vardır. Ta ki kanunların dışına çıkmadıkları takdirde. Anayasamızın, maddeleri var. Tüm kanunlar ANAYASA'ya uygun olmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında, açıkça Türk Milletinin üstünlüğü yazılıdır. Okullarımızda Türkçe okutuluyor. Herzaman da eğitim dilimiz Türkçe olacaktır. İkinci bir dil için de izin vardır. Arabça, Yunanca, İtalyanca, Rusça, İngilizce, Fıransızca, Almanca seçmeli ders olarak okutulabilir. Bu zaten serbesttir. Fakat resmi ve özel okullarda, hiçbirzaman bu ülke vatandaşlarının ana dilidir diye Kürtçe veya başka bir etnik dil öğretilemez. Osmanlı İmparatorluğunda da böyle olmuştur. Ondan önceki imparatorluk veya devletlerde de herzaman resmi dil TÜRKÇE olmuştur. Aksi ayırımcılığa yol açar. Allah korusun paramparça oluruz. Kürtçe veya başka bir lehçe dili özel dershanelerde serbestçe öğretilebilir. Başka ülkelerde de bu böyledir. Ülkemizin birliği ve dirliği için bu gereklidir. Türk Milleti bu topraklarda veya başka topraklarda olsun, herzaman TÜRK diye anılır. Türkiye'nin resmi dili Türkçe'dir.
Bizi seven bu topraklarda beraber yaşadığımız insanlar ise şöyle anılır. Türk Ermeni'si, Türk Yahudi'si, Türk Rum'u gibi.. Kendisine Türk demeyen vatandaşımıza zorla: -Sen Türk'sün denmeyeceği gibi..Bir TÜRK'e: -Sen Türk değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın demek hakaret olur. Yine söylüyorum. Bu topraklarda yaşayan herkesi TÜRK Milletinin bir ferdi olarak görüyorum. Kendisini öyle görmeyenlerle ise benim sorunum olamaz. Ancak kanunlara karşı gelip bir eylem de bulunurlarsa, Devletin gücü onlara cezasını verir... Teslim olsunlar. Mahkeme edilsinler. Suçları varsa cezaları verilsin. Masumlar ise hemen serbest bırakılsın. Daha önce beraberce yaşadığımız gibi yine yaşayalım. Biz birbirimizi hep sevelim. Devletimizin kanunlarına karşı işlenmiş suç teşkil eden fiillerin cazasını, bırakalım devlet versin. Bu güzelim ülkeyi yaşatalım.
 Adı Türkiye, içinde yaşayanlar da elbette TÜRK olacaktır. Türk kelimesinden korkmayalım. Emin olun Türk Milletinin askeri, polisi, Hakimi, Savcısı kanunlar karşısında her vatandaşa eşit muamele etmektedir. Biz Türk Milletinin bir ferdi olarak, sadece kendi milletimizi değil, bütün milletleri severiz. Çünki hepimiz Adem'iz, hepimiz insanız. Dünya Lideri olabilmemiz için, önce kendi vatanımızda söz sahibi olabilmeliyiz.


İnsan doğduğu zaman çok cesurdur. Onu önce ailesi daha sonra toplum bazı şeylerden korkutur. Hür ve Demokrat bir hayat yaşamak kolay değildir. Hayat tarzımız ve seçimlerimiz bizi ya özgür ya da köle yapar. Türkiyemizin geleceği ve elbette mutluluğumuz için, özgür beyinlerin var olmasına yardım etmeliyiz.


 En önce kendi hürriyetimizi elde etmeliyiz. Kimsenin dümen suyuna girmemeliyiz.
Haydi dostlar verin ellerinizi ve adaletle yönetelim ülkemizi hatta dünyayı bile...